Translate

woensdag 22 mei 2019

De heenreis, toch weer spannend........😅

Om half zeven 's morgens rustig naar Meppen gereden, nog even kopje koffie en de trein in. In Hannover was er een alternatieve trein naar Leipzig, waar we weer in de oorspronkelijk bedoelde trein naar Dresden kwamen.
We hadden de twee fietsen bij elkaar gezet op een plek die de conductrice niet beviel en werden " gecommandeerd" dat 1 fiets in een andere wagon moest.
Nou ja, vooruit maar. Dus Bé met de fiets buitenom, 1 deurtje verder..... was volgens mij het makkelijkst...... maar deuren sloten zo snel dat hij op het perron stond en de trein vrolijk verder ging.
Ik zoeken waar hij was, en toen ik belde had hij al een nieuw kaartje gekocht en was hij 3 kwartier later ook in Dresden. 🤣
Begeleid door een buitje regen naar de Airbnb waar, nadat we in een vegetarisch restaurant toch nog lekker gegeten hadden, we het jonge katje wat net was geboren konden bewonderen.
Nu maar hopen dat moeder poes vannacht niet teveel miauwt, dan gaan we morgen een dagje Dresden doen en overmorgen met mooi weer langs de Elbe richting Usti nad labem strekov. ( Tsjechië ).

Tot............

Bé slaapt al bijna.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten